Vores historie


Tuse Næs Gymnastikforening blev stiftet d. 17. januar 1894.
Baggrunden for oprettelse var, at Udby Forsamlingshus var opført i 1893. De første par år var der ikke kvindegymnastik på foreningens program, men kom dog med i 1896.
I 1936 kom håndbold på foreningens program efter anlæggelse af idrætspladsen i Udby.
Også folkedans og amatørteater har været på programmet, og der blev også dyrket atletikdiscipliner, så medlemmerne kunne erhverve de eftertragtede idrætsmærker af ældelt metal med forskelligt antal sløjfer.

Da Hørby Forsamlingshus blev bygget i 1923, blev foreningen delt i to, og Hørby Gymnastikforening stiftedes i 1924. Tuse Næs Gymnastikforeningen bevarede navnet til 1930, så ændredes navnet til Udby Gymnastikforening.

Først 20 år senere fandt de to foreninger sammen igen og 6. november 1951 var Tuse Næs Gymnastikforening igen en realitet.

I 2018 fik Tuse Næs Gymnastikforening tildelt en juniorfane af Danmarkssamfundet, som vores juniorhold kan tage med rundt til stævner.

I 2019 fejrede Tuse Næs Gymnastikforening sit 125 års jubilæum, med reception på selve dagen i januar, hvor mange kom og sagde tillykke. Det blev også markeret med en flot opvisning, præget af ekstra festivitas og flere store gæstehold. Deriblandt besøg fra Sorø Gymnastikefterskole, samarbejdshold fra Rørby Værslev IF /Hvidebæk IF og Gimberne og Gubberne fra Vallekilde Hørve IF.  

Vi arbejder for at sørge for god og sjov motion for både børn og voksne. Vi afholder 4 gange årligt vores "Sjov lørdag" - som efterhånden er blevet et tilløbsstykke for børn og unge fra både, Hagested, Gislinge, Holbæk og Tuse. 

Bliv medlem

Tryk her for at melde dig ind i foreningen.
Medlemsskab er gratis.


Du skal være medlem af foreningen for at tilmelde dig det hold du ønsker at gå på. Ved holdtilmelding bliver du automatisk stillet om til betaling.

Selvom du ikke ønsker at gå på et hold må du meget gerne oprette dig som medlem af foreningen.

Velkommen til!

Tuse Næs Gymnastikforening


Kalender
Følg os på facebook
Tuse Næs Gymnastikforening | Kisserupvej 85 | 4300 Holbæk | Tlf.: 30553745